PU15/GU15

PU15/GU15

ophalen wafels

BerichtenPosted by Jozef Vangheluwe Thu, November 29, 2018 18:19:33

Beste trainers

Op zaterdag 1 december afhalen wafels in de kantine SC Zonnebeke van 8h00 tot 17h00.Wafelverkoop

BerichtenPosted by Jozef Vangheluwe Mon, November 05, 2018 12:37:42
OPGELET: DEADLINE WAFELVERKOOP 19 NOVEMBER !!!!!

Denk er aan: per verkochte doos krijgt je team een extraatje om jullie eindeseizoensfeest te sponseren.kledij

BerichtenPosted by Jozef Vangheluwe Thu, October 04, 2018 19:57:59

Beste Trainers, Afgevaardigden, Spelers

Woensdag aanstaande 10 oktober zal de kledij verdeeld worden en zal er een groepsfoto van alle ploegen genomen worden. (U6 tem 1ste elftal)

De sponsors zullen uiteraard ook aanwezig zijn.

Iedere trainer, afgevaardigde, speler wordt verwacht om zijn kledij te komen ophalen op deze dag.

Tussen 17h30 en 19h00 kunnen er dan ook geen trainingen doorgaan op de velden.

Trainers, gelieve jullie spelers en afgevaardigde te verwittigen.

programma

  • vanaf 17u30 verdeling kledij (door de trainer van de ploeg)
  • groepsfoto tussen 18u00 en 18u30


SC Zonnebeke-KSV Pittem

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Thu, May 03, 2018 19:02:57

Wedstrijdverslag PU15 – 29/04/2018
Zuinige zege SC Zonnebeke!
SC Zonnebeke - KSV Pittem : 2-1!

KSV Pittem schiet het best uit de startblokken. Na balverlies in de Zonnebeekse rangen krijgen de bezoekers een eerste kans maar Jaron redt. Na een professionele duwfout van de plaatselijke speler Milan krijgt KSV Pittem een vrijschop toegewezen doch de bal belandt in de muur. KSV Pittem is de eerste 20 minuten de betere ploeg.Bij het begin van de 2e 20 minuten krijgt de bezoekende ploeg een vrijschop toch Noah kan de bal wegkoppen.De volgende kans is opnieuw voor de bezoekers, de Pittemse speler kan de bal mooi meenemen maar besluit naast.Op tegenaanval heeft Edward de bal, wil Florian bereiken maar het leder is eerst wat te ver voor laatstgenoemde die toch nog Bram kan bedienen. Bram waagt een schot op doel, de bezoekende goalie laat de gladde bal onder zijn lichaam doorglippen en de thuisploeg een fortuinlijke 1-0 voorsprong bezorgen. Het spel verloopt nu evenwichtig. Een kans voor KSV Pittem maar Jaron pakt.Het is terug SC Zonnebeke die verder kan uitlopen tot 2-0. Op een terugspeelbal van een medespeler , ontzet de goalie het leder in de voeten van Edward die het geschenk mooi aanvaardt en de bal in het doel deponeert.Met een 2-0 voorsprong pakt SC Zonnebeke de 2e helft aan.Milan lanceert Lowie doch deze aanval wordt afgebroken. Aan de overzijde kan Midas op tijd de bal voor een aandringende bezoeker ontzetten.De bezoekers ruiken hun kans om een tegendoelpunt te scoren maar Jaron beslist er anders over en gaat eerst goed plat en kan vervolgens met een mooie redding de bal in corner duwen.Een reactie van SC Zonnebeke via Wout wiens schot door de keeper wordt gepareerd.KSV Pittem neemt het initiatief maar het is de thuisploeg die eerst via Edward daarna door Christo een hoekschop kan afdwingen.Thuisspeler Bjarne stuurt Lowie in de diepte met een corner als gevolg.KSV Pittem dringt nu aan en gaat voluit voor een verdiende eer reddend doelpunt doch Jaron kan voorlopig zijn netten van een doelpunt vrijhouden met 2 supersaves. Hier houdt De Zonnebeekse goalie zijn ploeg overeind.Even vóór affluiten kan KSV Pittem een verdiende tegengoal treffen als een bezoeker in het midden doorbreekt en de plaatselijke goalie verslaat.Bij een 2-1stand eindigt de match.Een fortuinlijke overwinning van SC Zonnebeke tegen een sterke tegenstrever die door onkans en door de plaatselijke doelman een gelijkspel niet kan verrechtvaardigen.Deze wedstrijd beëindigt de competitie met een zéér verdienstelijke 4e plaats voor SC Zonnebeke. Hierbij een dikke proficiat voor alle spelers en trainers…en niet te vergeten dank aan de vurige trouwe supporters die hun ploeg ongeacht de prestatie steeds voor 100% hebben gesteund en aangemoedigd!Als er uit al deze wedstrijden één match uitgesproken uit het oog springt is de thuisoverwinning tegen het sterke en kampioenen elftal Poperinge. Ciao!
Speelden voor SC Zonnebeke:
Jaron, Midas, Wout , Noah,Christo, Bram, Bjarne, Alex, Milan I, Jens, Lowie, Florian en Edward.
De verslaggever ter plaatse.
VDBDiksmuide-SCZ

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Sat, April 28, 2018 19:37:03

Wedstrijdverslag PU15 – 25/04/2018SC Zonnebeke zakt in de 2e speelhelft als een pudding in elkaar!

SV Diksmuide - SC Zonnebeke: 6-1!

Het eerste initiatief gaat uit van de thuisploeg evenwel zonder doelkansen.De bezoekers repliceren via de driehoek Ethan-Lowie -Edward waarbij laatstgenoemde de bal naast schiet.SV Diksmuide heeft veldvoordeel maar krijgt voorlopig geen scoringskansen.SC Zonnebeke kan een 1e corner forceren evenwel zonder succes.De thuisploeg kan met een eerste schot op doel toch op voorsprong komen en zo de eerste 20 minuten in hun voordeel beslechten.De 2e 20 minuten is pas gestart als een thuisspeler alléén doorbreekt maar Jaron is oordeelkundig uitgekomen en brengt redding.Aan de overzijde onderschept Jens de bal, lanceert Edward maar deze aanval wordt voor buitenspel “afgevlagd”.De thuisploeg neemt het heft in handen en kan een 2e goal netten.De bezoekers reageren via Christo die Lowie bedient wiens inzenden door Edward in één tijd wordt overgenomen evenwel in de handen van de keeper. SC Zonnebeke gelooft nu in haar kansen, Christo bedient Lowie en zijn inzenden wordt door Florian mooi afgewerkt.Stand 2-1 meteen het einde van de 1e speelhelft.Voor de 2e time moet SC Zonnebeke de diensten van Jens (rugblessure) missen.In het begin van de 2e speelhelft verloopt het spel aanvankelijk nog evenwichtig nadien is SV Diksmuide meester.In het spel van SC Zonnebeke is geen lijn meer in te brengen en kan de thuisploeg in de 3e 20 minuten uitlopen tot 3-1.De laatste 20 minuten van de wedstrijd zijn dramatisch voor de bezoekers. Gen noemenswaardige aanval te melden van SC Zonnebeke en de thuisploeg kan wat te gemakkelijk de score aandikken tot 6-1.Bij deze stand eindigt de wedstrijd. Een match om voor SC Zonnebeke zo vlug mogelijk te vergeten en zich te rehabiliteren in de laatste wedstrijd tegen KSV Pittem die in de heenwedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel. Speelden voor SC Zonnebeke:Jaron, Midas, Bjarne, Noah, Laïs, Christo, Bram, Etan, Alex, Jens, Lowie, Florian en Edward.
De verslaggever ter plaatse.
VDBSC-Eernegem

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Tue, March 27, 2018 19:50:53

Wedstrijdverslag PU15 –25/03/2018

SC Zonnebeke een schim van de ploeg van de voorbije weken!

SC Zonnebeke – SK Eernegem: 0-5!

Als je als ploeg in je laatste 3 wedstrijden een 7 op 9 behaalt start je hoopvol aan de wedstrijd. Helaas wordt het een opdoffer! SK Eernegem begint héél sterk aan de wedstrijd en dringt SC Zonnebeke op haar helft terug. Even een uitval van thuisspeler Edward maar zijn schot gaat nipt naast. De bezoekers hebben de match volledig in handen. De Zonnebeekse speler Bram kan redding brengen en er is een prachtsave van Jaron nodig om zijn ploeg te behoeden van een eerste doelpunt Even vóór het affluiten van de eerste 20 minuten kan Birger Edward aanspelen maar de bezoekende goalie duwt de bal in corner. De 2e 20 minuten begint als de eerste met een fel aandringend SK Eernegem. Wanneer een Eernegemse speler de bal teruglegt voor een medespeler wordt diens schot opnieuw door Jaron uit het doel geranseld. Thuisspeler Jens geraakt gekwetst en moet het veld verlaten. Even moet de thuisploeg verder doen met z’n tienen. De druk van de bezoekers blijft aanhouden. Overal komen de thuisspelers een stap te kort en verliezen ze elk duel. Even geraakt SZ Zonnebeke uit de omknelling. Een vrijschop van Noah bereikt Edward die naast schiet. De laatste seconden van de match speelt de bezoekende goalie de bal in de voeten van Edward die afdrukt en al de bal in het doel ziet verdwijnen als de ref het einde van de 1e speelhelft affluit. Een zéér bizarre beslissing van de scheids. Bij een 0-0 stand is de rust bereikt. De 2e time is pas gestart als het eerste doelpunt voor SK Eernegem valt. De bezoeker wordt niet aangevallen en kan zomaar op doel schieten. De bal verdwijnt in de kruising. SK Eernegem wint ieder duel en Jaron houdt zijn ploeg recht. Even een uitbraak van Lowie maar hij wordt door een terugkerende verdediger afgestopt. De bezoekers kunnen verder uitlopen tot 0-2. Op een fout op Edward neemt Milan I de vrijschop. Een mooie trap waaruit een corner voortvloeit evenwel zonder succes. Bij een splijtende aanval is de Eernegemse speler vlugger bij de bal en kan een 3e goal netten In de laatste 20 minuten moet SC Zonnebeke nog 2 goals incasseren. Tussen het 4e en 5e doelpunt is er een eerste fout op Alex daarna op Edward, SC Zonnebeke kan beide vrijschoppen niet benutten om tegen te scoren. De 2e vrije trap is wel het gevaarlijkst maar de trap van Milan I is iets te scherp. Op een slap verdedigen kan SK Eernegem de forfaitcijfers vastleggen. In de laatste minuut van de match toch nog even animo als de Eernegemse keeper de bal buiten zijn doelgebied in de handen neemt. De scheidsrechter reageert niet met zeker een terechte directe vrijschop voor SC Zonnebeke (en een rode kaart voor de goalie?) en laat doorspelen. Bij een 0-5 stand eindigt de match. Voor SC Zonnebeke een match om zo vlug mogelijk te vergeten om zich de volgende match te herpakken tegen SV Diksmuide. Weliswaar tegen een sterke tegenstrever maar het was ook tegen een toch volledig off-day spelend SC Zonnebeke. Een hemelsbreed verschil met de wedstrijd tegen KFC Poperinge.

Speelden voor SC Zonnebeke:

Jaron, Wout, Milan I, Jens, Alex, Lowie, Noah, Edward, Birger, Bram, Florian, Bjarne en Robbe.

De verslaggever ter plaatse.

VDBNext »