PU12/GU12

PU12/GU12

Winterstop

BerichtenPosted by Wouter Lapon Tue, December 11, 2018 14:29:27
Beste ouders
Beste U12-spelers

Vanaf deze week gaat de winterstop in, dit betekent dat er voor gans Zonnebeke (uitgezonderd beloften en eerste ploeg) geen trainingen worden voorzien.

Dit betekent niet dat jullie daarvoor niet meer tegen een bal mogen shotten, in tegendeel, probeer fit te blijven, want het tweede deel van het seizoen zal snel terug aangevat worden.

Tijdens de winterstop/kerstvakantie staat er normaal gezien nog een tornooi gepland, maar daarvan kregen wij de nodige informatie nog niet. Wij houden jullie hiervan op hoogte!

De mogelijkheid bestaat er in dat we tijdens de kerstvakantie ook 1 of 2 keer zullen gaan lopen, ook daarvan houden wij jullie van op de hoogte! Neem ons niet kwalijk moest dit niet plaatsvinden.

In ieder geval willen wij jullie al heel veel warms en geluk toewensen bij de komende feestdagen. Geniet van de gezelligheid en van elkaars warmte, liefde en geluk! Hopelijk komen de kids thuis met een goed rapport, maar daar twijfel ik niet aan.

Jongens (en meisje), nog even tanden bijten en de proeven zijn gedaan! Go for it!

Ook op voetballend vlak wensen wij onze spelers heel wat boeiende uitdagingen op en naast het voetbalveld toe. Dat jullie mogen blijven schitteren op jullie eigen manier, dat wij jullie nog veel kunnen/mogen bijleren en de fun van het voetbal jullie eigen gemaakt wordt!

Jullie horen nog van ons!

Sportieve groet
Van Ryckeghem Tom
Lapon Wouter