PU12/GU12

PU12/GU12

Training 06/12/2018

BerichtenPosted by Wouter Lapon Wed, December 05, 2018 09:23:32
Beste ouders
Beste U12-spelers

De proeven zijn in aantocht... Spanneeeeend! Goeie punten scoren voor school is een evengrote must als punten scoren op het voetbalveld, dus doe jullie best voor school!

Toch wil ik jullie nog eens meedelen dat op donderdag 06/12/2018 onze allerlaatste training, voordat de winterstop van start gaat, doorgaat.
Daar was wat onduidelijkheid rond...

Zaterdag spelen wij met de PU12 onze allerlaatste wedstrijd van het eerste deel van 'het seizoen'. Voor de GU12 is er geen wedstrijd komend weekend.

MAAR

De selectie wordt niet zomaar bepaald a.d.h.v. de kwaliteiten van de spelers, maar naargelang de inzet, gedragingen en prestaties op training (van gisteren en) donderdag. Zo kan iemand die wekelijks met de GU12 meegaat ook geselecteerd worden om zaterdag mee te spelen tegen Eernegem! Mensen/spelertjes moeten achteraf niet teleurgesteld zijn als ze niet bij de selectie zitten, ze hebben het deze keer volledig zelf in handen!

Leg voor de allerlaatste training nog eens jullie kopje ervoor en dan wordt de zwakke wedstrijd van afgelopen weekend zeker goedgemaakt!

Als laatste vroegen wij ons af wie zijn/haar wafels al zou opgehaald hebben in de kantine van SC Zonnebeke?

Sportieve groet

Van Ryckeghem Tom
Lapon Wouter