PU13/GU13

PU13/GU13

sc zonnebeke - wervik

WedstrijdverslagenPosted by Patrick Gysels Sun, August 12, 2018 14:14:58
Zaterdag 11/8 speelde we onze eerste oefenwedstrijd tegen wervik. De wedstrijd verliep op en neer. Na korte tijd kwamen onze jongens 0-2 achter. De spelers bleven er in geloven en kwamen netjes 3-2 voor. De afwerking op doel bleef een moeilijke taak en dit resulteerde in een 3-4 achterstand. Via Xander kwamen ze terug gelijk 4-4. Daarna prikte wervik door en wonnen ze de wedstrijd met 4-6. Er waren duidelijk werkpunten te zien. Zo stonden ze niet altijd op de plaats die ze moesten innemen. In het midden lag er dikwijls heel veel open ruimte die wervik goed benutte. Bij corners zagen we nog teveel een vrije man van wervik staan. Louis heeft op de lijn heel goed zijn best gedaan maar miste nog wat vertrouwen om meer op te schuiven en zeker om uit te komen als wervik in de aanval kwam. De passing verliep ook niet altijd zoals het moest, dit is zeker een werkpunt. Bij tegenaanval van wervik stond de verdediging bij ons niet altijd goed opgesteld waardoor de aanvaller van wervik alleen op doel kon afgaan en ook scoren. Het afwerken op doel van onze kant miste enerzijds nog wat kracht , anderzijds waren er momenten dat ze konden trappen op doel maar dat ze eerst nog een bijkomende dribbel maakte waardoor de tegenstander dit kon opvangen. Toch dient gezegd worden dat onze spelers nooit de moed hebben opgegeven en ze hebben ook nog maar 1 training achter de rug. Er waren momenten dat onze jongens ook mooie acties konden maken en dat er mooi samenspel was. Het was ook een faire wedstrijd en dat ik ook belangrijk. Ik heb veel opgestoken van de wedstrijd en de jongens hebben echt hun best wel gedaan.

Speelden mee voor sc zonnebeke: Louis - Karsten - Xander - Seppe - Jarno - Zino - Charles - Moussa - Alpha - Achiel en Elias

SCZ PU13-SV Pittem

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Mon, April 24, 2017 21:23:59

Wedstrijdverslag PU13 – 23/04/2017

Verdiende gelijkmaker voor SC Zonnebeke blijft uit!

SC Zonnebeke - KSV Pittem: 0-1!

Het eerste gevaar komt van KSV Pittem wat een hoekschop oplevert evenwel zonder succes.

SC Zonnebeke reageert via Atti maar zijn schot is te zwak om de bezoekende keeper te bedreigen.

In het 1e kwartier is aan beide zijden niet veel te beleven.

We noteren aan de kant van de thuisploeg het schot van Edward dat overvliegt en op een poging van Iebe redt de keeper .

De 2e 15 minuten zijn pas gestart als de Zonnebeekse speler Wout eerst nog een aanval van KSV Pittem kan afweren doch juist nadien valt evenwel toch de tegentreffer.

Plaatselijke doelman Quinten redt mooi een schot van een Pittemse speler maar het leder komt terug in Pittemse voeten en die speler knalt de bal in de Zonnebeekse netten.

Stand 0-1.

SC Zonnebeke is niet aangeslagen door dit doelpunt en op een doorsteekpas van Jasper besluit Iebe in de handen van de bezoekende goalie.

Het spel verloopt nu evenwichtig. Christo kan een bezoekende doelpoging in extremis afblokken en op een verre inworp van Midas neemt thuisspeler Ethan de bal meteen op zijn slof maar het leder vliegt over.

Op tegenaanval van KSV Pittem komt een bezoekende speler alleen voor Quinten die zijn hoek verkleint en ziet hoe de poging van de Pittemse speler naast gaat.

Bij een 0-1 stand is de rust bereikt.

Bij het begin van de 2e speelhelft zijn de beste kansen voor de thuisploeg.

Ethan kan een corner afdwingen, Matti krijgt de kans van de wedstrijd maar zijn schot wordt puik door de keeper in corner verwerkt. Op deze genomen hoekschop kopt Edward over.

SC Zonnebeke blijft aandringen en op de mooiste aanval van de match bedient Matti Ethan maar zijn schot keilt naast.

Het laatste kwartier is pas gestart als op een thuisaanval een Pittemse speler bijna zijn eigen keeper verslaat maar spijtig voor SC Zonnebeke belandt de bal op de paal.

Pech voor de thuisploeg!

De Colinboys zoeken naar de méér dan verdiende gelijkmaker maar slagen helaas daar niet in.

Een schot van Edward is te hoog, op een schermutseling in de bezoekende verdediging is de keeper uit zijn goal, de bal komt bij Matti maar het leder wordt door een verdediger voor de lijn weggewerkt.

Dit moest de gelijkmaker worden!

Als laatste wapenfeit van de wedstrijd: Ethan loopt zich vrij op links doch op zijn voorzet is geen medemaat gevolgd om af te ronden.

Bij een 0-1 score eindigt de match.

Gezien het wedstrijdverloop had SC Zonnebeke absoluut een gelijkspel verdiend.

Speelden voor SC Zonnebeke:

Quinten, Wout, Christo, Midas, Iebe, Jasper, Edward, Matti, Ethan en Ati.

De verslaggever ter plaatse.

VDBHeule-SCZ

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Tue, April 11, 2017 22:40:24

Wedstrijdverslag PU13 – 09/04/2017

Onmondigheid in 1e speelhelft nekt SC Zonnebeke !

KdNS Heule – SC Zonnebeke: 3--1

Trainer Colin moet opnieuw zijn ploeg herschikken.

Fanionspelers Midas, Edward en Birger zijn onbeschikbaar en in laatste instantie kan Lucas ook niet meespelen.

De 1e aanval is voor SC Zonnebeke maar het spel blijft aan weerszijden voorlopig ordeloos.

Bezoeker Ethan probeert Atti te lanceren maar zijn bal is iets te hard om te dreigen. Het is evenwel de thuisploeg die op voorsprong komt.

SC Zonnebeke reageert en via een gekraakt schot van Jasper belandt de bal bij Matti die helaas over schiet.

Op een aanval van KdNS Heule reageert gelegenheidsdoelman Iebe attent en kan een laag schot in corner verwerken.

Bij een wat te laks verdedigen kan de thuisploeg de score opdrijven tot 2-0.

Wat meteen de stand inluidt van het einde van het 1e kwartier.

Bij het begin van het 2e kwartier noteren we een schot van bezoeker Wout dat helaas naast keilt.

SC Zonnebeke is op zoek naar een eervol tegendoelpunt en op een doorsteekpas van Jasper wordt Matti vrijgespeeld maar de keeper redt.

Wie denkt dat de bezoekers zullen tegenscoren is fout want het is evenwel de thuisploeg die juist vóór het einde van de 1e speelhelft een 3e goal kan netten.

Vermeldenswaard in het 3e kwartier is de kans voor de Zonnebeekse speler Louis die overschiet en een mooie parade van de bezoekende goalie Iebe.

De laatste 15 minuten start met holderdeboldervoetbal tot verdediger Christo met een verre uittrap Atti bereikt en diens schot in corner wordt gewerkt.

SC Zonnebeke begint te dreigen en wordt beloond met een doelpunt.

Een schot van Matti wordt in hoekschop geweerd en op deze toegestane corner komt het leder bij Wout die écht mooi afrondt en de score op 3-1 brengt meteen ook het eindresultaat van de wedstrijd.

Speelden voor SC Zonnebeke:

Iebe, Wout, Christo, Ethan, Louis, Matti, Jasper en Ati.

De verslaggever ter plaatse.

VDBSC-Steenbrugge

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Tue, April 11, 2017 22:38:21

Wedstrijdverslag PU13 – 02/04/2017

Erbarmelijke 1e speelhelft van SC Zonnebeke!

SC Zonnebeke – KSK Steenbrugge: 3-8!

Trainer Colin kan slechts beroep doen op 7 PU13 spelers en moet noodgedwongen zijn ploeg aanvullen met 2 PU12 spelers.

De eerste kans is voor KSK Steenbrugge maar de bal gaat naast.

SC Zonnebeke komt al vroeg op achterstand en nog vóór het einde van het 1e kwartier moet de thuisploeg 2 goals incasseren.

Daartegenover heeft SC Zonnebeke een kans via de bedrijvige Milo maar deze laatste ziet zijn schot op de lijn gered.

Nog te vermelden, in de eerste 15 minuten van de wedstrijd een oprukken van thuisspeler Midas waarbij zijn inzenden door Milo naast wordt getrapt.

SC Zonnebeke begint het best in het 2e kwartier en kan via Milo een hoekschop afdwingen.

Nadien zakt de ploeg - hoe onbegrijpelijk ook - volledig in elkaar en moet de wet van de sterkste ondergaan.

Eerst kan Birger nog een bezoekende aanval afbreken, Jasper bereiken die meteen de bal iets te hard doorspeelt aan Milo. Evenwel een mooie aanvalsactie van de thuisploeg.

In een mum van tijd is de thuisploeg volledig KO geslagen en moet niet minder dan 5 doelpunten slikken wat meteen de ruststand is. Niet te begrijpen hoe dit in deze korte tijdspanne kan gebeuren.

Coach Colin herschikt zijn ploeg wat direct succes oplevert. 2 maal kan Birger tegenscoren waarvan de 1e goal écht een beauty is en dit nà een persoonlijke uitbraak en de stand alzo milderen tot 2-7.

SC Zonnebeke speelt nu beter voetbal. Een schot van Louis vliegt naast en wanneer een bezoekende verdediger de bal in corner moet verwerken, kopt Wout deze toegestane hoekschop de bal juist over, dit had wel een doelpunt verdiend!

Op een aandringen van Birger bij het begin van het laatste kwartier moeten de bezoekers een corner toestaan, de bal komt nà ontzetten via een verdediger in de voeten van Christo die van ver aanlegt doch zijn schot wordt door een Steenbrugse speler afgeschampt.

Toch kan SC Zonnebeke en 3e goal netten wanneer op een inzenden van Birger een Steenbrugse speler de bal in eigen doel devieert en de stand op 3-7 brengt.

Op corner kan KSK Steenbrugge een 8ste doelpunt scoren.

Bij deze stand eindigt de match.

Een 1e dramatische helft van de thuisploeg, de 2e speelhelft herpakt SC Zonnebeke zich en soort zelf 3 doelpunten en moet enkel maar 1 goal toestaan, wat een schril contrast met het eerste halfuur.

Speelden voor SC Zonnebeke:

Iebe, Wout, Christo, Midas, Louis, Birger, Jasper, Milo en Batiste.

De verslaggever ter plaatse.

VDBSC-Eernegem

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Tue, March 28, 2017 21:47:24

Wedstrijdverslag 19/3/2017

SC Zonnebeke – SK Eernegem: 4-2

Overwinning SC Zonnebeke beslecht in 1e speelhelft!

Een gretig SC Zonnebeke grijpt bij de start van de match SK Eernegem bij de keel wat resulteert in een 1e doelpunt via Atti.
SC Zonnebeke blijft meester van de wedstrijd en kan uitlopen tot 2-0 als Wout aanlegt, de keeper de bal lost en bij de daaropvolgende schermutseling verslaat een Eernegemse speler zijn eigen doelman.

Even vóór het einde van het 1e kwartier neemt thuisspeler Wout een vrijschop die rechtstreeks in het bezoekende doel verdwijnt. Een beauty!

Stand 3-0.

Ook het 2e kwartier is volledig in het voordeel van SC Zonnebeke:

Op een verre uitworp van Midas besluit Edward naast, op een genomen hoekschop door Louis komt het leder bij Midas die doorspeelt naar Lucas evenwel belandt zijn schot naast het doel. Jasper bedient Edward doch de Eernegemse doelman pakt de bal.

Op de volgende hoekschop ten voordele van de thuisploeg schiet Louis rechtstreeks naar het doel, de bezoekende goalie duwt de bal tegen de paal.

Even vóór het einde van de 1e speelhelft wordt de aanvalsdrift van SC Zonnebeke beloond met een 4e doelpunt als Midas met een boogbal de goalie verslaat.

Bij het begin van de 2e speelhelft neemt SC Zonnebeke eerst nog het initiatief waarbij Wout Iebe bedient maar de goalie redt, naderhand komt SK Eernegem beter in de wedstrijd.

Thuisspeler Christo kan een bezoekende aanval in corner verwerken en zijn ploegmaat Edward kan de bal in corner duwen waarop Christo de bal kan wegkoppen.

SK Eernegem wordt een vrijschop toegewezen en kan hierdoor de score milderen tot 4-1, bij deze stand eindigt het 3e kwartier.

Het begin van de laatste 15 minuten verloopt evenwichtig.

Thuisspeler Wout schiet een kans over en aan de overzijde besluit een Eernegemse speler naast.

SC Zonnebeke zakt weg in de wedstrijd en thuisgoalie Birger kan mits een puike redding vooralsnog een 2e tegendoelpunt verijdelen.

Evenwel moet laatstgenoemde wat later zich toch na een toegestane hoekschop gewonnen geven, wat de score op 4-2 brengt.

De laatste minuten van de match zijn evenwichtig, de laatste kans voor de thuisploeg is wanneer Edward de bal doorlaat voor Louis die echter naast besluit.

Bij een 4-2 stand eindigt de wedstrijd.

Een 1e speelhelft volledig in het voordeel van SC Zonnebeke wat resulteert in een comfortabele voorsprong van 4 goals doch het 2e gedeelte van de match deemstert de thuisploeg weg en incasseert nog 2 tegendoelpunten.

Speelden voor SC Zonnebeke:

Birger,Christo, Midas, Jasper, Wout, Louis, Lucas, Iebe, Edward en Atti.


Steenbrugge-SC Zonnebeke

WedstrijdverslagenPosted by Jozef Vangheluwe Wed, March 15, 2017 20:08:25

Wedstrijdverslag PU13 – 12/03/2017

Logische puntendeling blijft uit!

KSK Steenbrugge - SC Zonnebeke : 2-0!

Eerste wapenfeit van de match een puike redding van de bezoekende keeper Quinten op een snedige aanval van KSK Steenbrugge.

Het initiatief gaat uit van de thuisploeg.

Bezoeker Christo kan een schot afwijken in corner. Bij deze genomen hoekschop kopt een Steenbrugse speler over.

SC Zonnebeke moet even wijken maar de bezoekende defensie weet van geen wijken en op een geplaatste bal tikt de Zonnebeekse goalie het leder over.

Een aanval van de bezoekers via Ethan die met een doorsteekpass Midas tracht te bereiken evenwel zonder succes.

SC Zonnebeke krijgt een vrije trap maar Louis knalt de bal in de Steenbrugse muur.

Op het einde van het 1e kwartier bedient Christo met een hoge bal Ethan die naast besluit.

He 2e kwartier is pas gestart als de thuisdoelman de bal in de voeten schiet van Atti die evenwel de bal niet goed onder controle heeft en een mogelijke kans niet kan benutten.

Aan de overzijde kan Jasper een Steenbrugse aanval afbreken.

Midas lanceert Atti maarde bal is iets te hard doorgespeeld.

Op een verre uittrap van bezoekende goalie Quinten wordt Edward weggestuurd maar hij besluit naast.

Bij een 0-0 stand die beide ploegen kan bevredigen is de rust bereikt.

Een paar minuten in de 2e speelhelft valt het cruciale moment van de wedstrijd. Bezoeker Louis wordt in de eigen backlijn door een Steenbrugse speler onderuit gehaald , een duidelijker fout bestaat niet !! Iedereen verwacht een reactie van de scheidsrechter om deze flagrante fout te bestraffen, de Zonnebeekse veldspelers incluis hun doelman aarzelen, blijven staan doch de ref laat gewoon doorspelen en zo kan een Steenbrugse speler de gemakkelijkste goal in z’n nog prille voetbalcarriére aantekenen.

In de laatste minuut van het 3e kwartier moet SC Zonnebeke op een onfortuinlijke manier een 2e doelpunt incasseren. Bij een onschuldig lijkend inzenden verdwijnt het leder via de voet van de doelman in het Zonnebeekse doel.

In het laatste kwartier zien we de beste kansen voor SC Zonnebeke. Op en toegestane vrijschop voor hands schiet Edward over , Lucas kan een corner afdwingen, maar Midas mikt naast.

Als laatste offensieve actie van de bezoekers noteren we een doorbraak van Midas maar de keeper redt in corner.

De wedstrijd eindigt op een 2-0 stand.

Gezien de weinige kansen aan beide zijden was een brilscore een logische uitslag.

Speelden voor SC Zonnebeke:

Quinten, Wout, Christo, Jasper, Midas, Louis, Edward , Atti, Ethan, Lucas.

De verslaggever ter plaatse.

VDBNext »